29/12-2010

Snart 2011.
Shit. 2011. Undrar hur länge jag kommer reagera så? 2011... Tjugo år. Galet.

Jag har hur som helst tråkigt. Väldigt tråkigt. Just för tillfället känner jag dock inte för att kasta datorn genom en vägg, så jag antar att det skulle kunna vara värre. Jag skulle vilja... jag vet inte. Umgås med någon kanske. Slippa vara ensam. Klockan är å andra sidan två på natten, inte direkt normal umgängestid. Fast det är nog ganska normal vakentid för mig... egentligen. Vill inte sova så här dags, om jag får välja.
Jag skulle kunna läsa, Krig och Fred. De tjocka, ryska böckernas stereotyp. Problemet är egentligen bara att den är tjock, faktiskt. Det är mycket tröttande för mina händer att bära den, särskilt med tanke på att jag håller den så knäppt för att inte bryta ryggen på den. Hopplöst. Den verkar vara väldigt mysig, dock, så den kommer ta slut så småningom. Någon gång ska jag skriva en kärleksfull text om de tjocka, ryska böckerna i mitt liv, ge dem betyg och så vidare.
Kanske skulle lägga in de nya skivorna på min mp3 med den trasiga displayen?
Vad ska jag ha på mig imorgon?
Vad är det som gnisslar när Flinta tvättar sig? (hon haltar inte längre, förresten) Fåtöljen hon ligger i?
Kanske skulle sova?

Nästa gång får det nog handla om de tjocka, ryska böckerna. De är mer intressanta.

Annandag jul

Och jag har tråkigt, överraskande nog. Det brukar aldrig hända någonting just den här dagen, så varför skulle i år vara annorlunda? Jag kan inte gärna avsäga mig ansvaret för att det är en tråkig dag heller, jag har liksom inte gjort något åt det. Jag har visserligen tagit mig upp ur sängen, men jag är väldigt ofräsch och har inte ens lyckats borsta tänderna än. Inte helt okej.

Kvart över två. Dagen är långt ifrån slut än... Spela Spore kanske? Nä. Tror inte det.
Tror faktiskt att jag måste duscha innan jag kan intressera mig för något mer krävande (och mer intressant) än någon halvbra, meningslös online-serie. Inte ens en den tjocka, ryska boken bland tjocka, ryska böcker lyckas ju hålla mitt intresse.

Käramor råkade trampa på Flintas tass i morse (runt tolv, inte "imorse" egentligen, jag vet), och hon har haltat lite grann sen dess... när hon har rört på sig. Vilket inte är så mycket, hon verkar ha anammat min dygnsrytm lite grann.

Jag kommer bli världens hönsmamma när jag blir stor...

Bloggdöden återvänder

Japp, det verkar så. Väldigt länge sen jag uppdaterade, och det är så slutet brukar komma. Bara så ni vet, om ni inte gissat det redan, liksom.

Julstress, någon? Det finns en del... eller, ja, egentligen bara den här veckan. Dagarna innan torsdag, när skolan tar slut. Är en hel del som måste hända innan dess... jaja. Får se hur det går. Särskilt med tanke på att jag inte läst böckerna.
Jobbade hela natten till idag. Det var helt okej, faktiskt, antagligen för att man kunde prata med folk. Det var riktigt skönt. Och jag verkar ha galet mycket lättare för det när det är mitt i natten. Märkligt det där.

Julkonsert igår, också. Jag börjar nog bli en av de där som fixar... Inte så att jag planerar någonting eller hjälper till med sånt, men som springer som en skållad råtta och fixar saker som de andra behöver hjälp med. Eller om det bara är önsketänkande, för det vore rätt härligt att vara en sån. Jag vet inte. Hur som, julkonserten gick helt okej. Det var inte lika bra som förra året, men om vi ska jämföra med till exempel Tiokampen-spelningen... ja. I alla fall.

Tråkigt inlägg, både att skriva och läsa. Tror jag, i alla fall.

Tankar under dammandet av en bokhylla

Till och med min miniräknare är dammig... vad har hänt med mitt liv?

Haha, vodkaflaskorna är det enda som inte är dammigt... och ölglaset.

Nämen! Har jag en sån här!

Hallå, ska det inte vara fler böcker i den här serien..? Aaah, det var de jag flyttade på för att komma åt att damma.

Snälla bok, inte gå sönder snälla-snälla-snälla... Vad gott du luktar, förresten!

Undrar hur mycket mer jag kan damma innan vattnet blir så smutsigt att det blir smutsigare istället för renare?

Om jag gör det här riktigt ordenligt nu kanske jag inte behöver göra om det förrän det är flyttstädning...

Edit: Vad gör mattludd på den tredje hyllan?

RSS 2.0