Earth Hour

Japp. Om fem... fyra minuter släcker vi. Jag ville bara påminna er, eller något.
Jag vet inte. Tre nu.

Fiskbulle

J*vla fiskbulle (jag försökte svära "rent", men det kändes inte bra).

Fiskbulle. Jag gillar ljudet av det. Får mig att tänka på slemmiga, dallriga klumpar, med omkring noll i IQ. Vädigt passande beskrivning för vissa saker, känner jag. Stämmer perfekt på vissa människor, på deras mentalitet. (var god notera att jag inte säger att personer ser ut som eller luktar fiskbulle, jag bara kommenterar intrycket jag fått angående deras mentala kapacitet). Folk som beter sig som sexåringar och som inte förstår vad "Nej, sluta" betyder, eller att andra människor faktiskt kan bli irriterade ibland. Eller till och med arga, om den där respekten för dem saknas.

Det är inte många som får mig att behandla dem som jag behandlar mina hundar. Jag är nästan imponerad.

PS. Till viss del har det antagligen att göra med mitt allmäntillstånd som är strax under det normala, också. Svårt att avgöra.

Ord

Ord, jag saknar er. Att uppleva ord och en djupare mening, vad de säger och vad de menar, vad de är och vad de kunde ha varit. En bild utan färger eller konturer, ljud utan toner.
Jag saknar er.

Förlåt...

för eventuella bestående men efter föregående inlägg, men jag kunde bara inte stå emot trycket. Är svag, som ni kan se på det första inlägget.

En sak som jag däremot inte faller för trycket och gör är att be om ursäkt för ALLTING, åtminstone inte längre. Jag hade ju en period när jag gjorde det också. Hemsk tid (när jag använder det där uttrycket så betyder det att det skedde någon gång under högstadiet). Men jag har i alla fall slutat, hoppas jag. Om jag fortfarande gör det så får ni väldigt gärna berätta det och därefter misshandla mig på något sätt.

Ska man be om ursäkt ska man för det första INSE vad man ber om ursäkt för. Om nu någon skulle fråga "Varför ber du om ursäkt?" så ska man kunna svara, och helst bättre än "Du verkar sur på mig." Sen när betyder det att du har gjort något fel? Jag menar, visst, oftast så finns det ju en orsak till folks (t.ex. min) irritation, men det behöver ju inte alltid vara något du ska be om ursäkt för. Jag kanske bara har PMS och är sur på mänskligheten i allmänhet, och du ska inte tro att jag tänker låta dig be om ursäkt för att du är människa. Särskilt inte om jag har PMS.

För det andra ska man själv tycka att det är något att be om ursäkt för. Den här punkten får ni tolka själva, jag kommer inte på något bra exempel. Dessutom är det de som bryter mot den första jag stör mig mest på.

PS. Ska ni sjunga under vattnet någon gång, satsa på Ballroom Blitz.

PPS. Detta inlägg kan inte appliceras på humor. Tvärtom? Gärna.

Måndag

Asså, guud vilken hemsk dag. Palla inte gå upp imorse (A) så ja hann typ inte äta frukost, å sen hitta ja inte mitt smink!

Eller inte.

-total avsaknad av rubrik-

Först en uppföljning på ett tidigare inlägg: Jag har gått runt och frågat folk om neuraminidas, och det var någon som kunde svara. Jag kan inte riktigt formulera hur häftigt och bra det är. Men nu har jag en aning om hur vi ska gå vidare i alla fall.

Ehm... mer då? Kan berätta att de afrikanska flugorna (de europeiska är för klena) brukade bära omkring på flugsvampar, och att det är därifrån flugsvamparna fått sitt namn. Och att man får finnar av choklad eftersom... Tja, Fazer gör choklad och finländarna  blir sura när man äter deras choklad. Då sätter de sig i ens vardagsrum, och det är den sortens finnar man menar. Inte den andra.

En vacker dag kanske jag skriver något vettigt här. Något... något, helt enkelt. Säg till mig om det skulle hända.

Dagens

Nu är det såhär att jag har sett på andra bloggar att man kan göra listor, så jag kände att jag var tvungen att prova det. Passa på att prova olika saker nu i början, innan jag vänjer mig vid att göra på ett sätt och glömmer att variera mig. Så, här följer dagens:

Underhållning - Att mobba personer som inte förstår exakt hur det man just sa var förolämpande.
Nostalgi - De spelade Lugna favoriter i simhallen (extremt träningsmotiverande...), och för >5 år sen gillade jag faktiskt den musiken.
Skrämmande insikt - För >5 år sen gillade jag musiken de spelar på Lugna Favoriter, och jag kan fortfarande texterna.
Allsång - Hört från killarnas omklädningsrum: "I've got chiiiiills, they're multiplying"
Klantighet - Efter närmare tio minuter på busshållplatsen: "Vänta, går bussen ens?" Svar: Nej.

Mikrobiologi

Mikrobiologi följs av rast som följs av psykologi som följs av helg.

Jag längtar.

PS: Om det är någon som vet exakt hur neuraminidas fungerar så gör det ingenting om du vill förklara.

=kreativ och fyndig rubrik=

Okej, rubrikerna kommer nog inte heller bli så mycket att hänga i julgranen. Men jag är en innehålls-person.
Jag hade en bra idé om vad jag skulle skriva innan jag satte mig, för ett tag sen, jag minns känslan tydligt. Inte mer än det, dock. Det här är nog också något som kommer hända ofta, att jag glömmer vad jag skulle skriva... Ni får mycket information om mig här nu.
Grattis. Inte för att det är särskilt intressant, men jag är arrogant och ser det som en ynnest för er. Typ.

Jag borde sova och äta, och jag lär inte komma på vad det var jag egentligen hade tänkt skriva. Så ha det bra, sov gott. Och slå mig nästa gång jag säger eller skriver "Typ", är ni snälla.

Efter förhandsgranskning: Jag ska bli bättre på att skriva över huvud taget, rent kvalitativt. Det här skäms jag nästan över.

Jag är svag

Okej, nej, jag tycker inte att jag är svag bara för att jag lyder order och skaffar en blogg. Jag kommer antagligen skriva många såna saker, saker som jag inte riktigt menar egentligen. Kommer även få problem med hela idéen med uppdateringar, det brukar inte heller vara min grej. Bara så ni (hypotetiska läsare) vet.
Hursomhelst, jag är idag en lydig person och därför blir mitt första inlägg (det som jag redan skrivit är bara inbillning) som följer:
Blåa linjen, mot Kungsträdgården. Anlända till Centralen.
Tågförare: "Jaa, då var vi då vid Centralen. Om ni nu inte vill fortsätta åka med mig kan ni ju byta till någon av våra andra tunnelbanelinjer eller till pendeltåg."
Varför, varför, varför finns det inte fler? Det är sånt där som räddar en dag.
Om den nu hade behövt räddas.

PS: Jag ser nu att jag kommer få problem med att inte använda parenteser också. Min svenskalärare har klagat på det. DS

RSS 2.0