Ha-hum

Nu var det länge sen jag skrev igen, efter en snabb koll: Två veckor! Det kanske ska bli någon sorts standardintervall också på en mer officiell skala?
Hur som helst, om nu någon som läser den här bloggen inte vet det: Två veckor hem-hemma gick inte. Alls. Tiden kortades visserligen ner bara med tre dagar, men om vi inte hade fått vara tillsammans de här tre dagarna vet jag inte riktigt hur det hade gått att försöka vara i skolan den närmaste veckan. Jag har inte heller missat den gröna vågen, snarare är det precis, precis på gränsen till att bli sådär fruktansvärt vackert. Vissa träd har börjat blomma, bladen på buskar och träd börjar knoppas och det har varit klarblå himmel varje dag sen jag kom hem.
Och jag har börjat mena här, i Lund, när jag säger hem.
Det är intressant hur mycket som förändras när man får en egen lägenhet, och typ, någon som man ändå hör ihop med. Hem-hemma finns ju hur många som helst, familj och vänner, men här nere... det håller på att bli liv av det, i alla fall.

Och idag fyller Therése år! Helt otroligt, i år igen. Bästa Therése. Grattis, är vad jag skulle säga om hon läste bloggar. Ja.

Två veckor till

Två veckor till, sen senast jag skrev. Lite drygt. Och lite knappt två veckor till i Stockholm, innan jag kommer ner till Lund igen... Får se hur det går, det löser sig nog. Finns ju Flinta och Varga och Karinar och Therése och Helena och simning... Ja. Missar nog när den gröna vågen kommer i Skåne, och kommer sakna pojkvän massor, men det går nog.
Tror jag, i alla fall. Flinta spinner och Varga gläfser i sömnen, så jag menar... det är rätt fint ändå.

RSS 2.0